pátek 13. června 2014

Black&white geometrie

NORDIC styl u nás doma ... než začnete nakupovat nové NORDIC doplňky, nezapomeňte, že řadu svých současných věcí lze celkem snadno a s trochou kreativity předělat do tohoto stylu a ještě se u toho hezky pobavit. Dnes se velmi cení handmade a DIY ( do it yourself ) projektů najdete na internetu opravdu velké množství a budete mít k těmto věcem speciální vztah.
Také výrobci nejrůznějších hobby pomůcek, barev a materiálů se předhánějí, kdo příjde s lepším a kreativnějším výrobkem.

Už jsem vám zde několik svých DIY projektů představila a prozatím jsem nejvíce použila samolepící černou matnou tapetu, samolepící zrcadlovou tapetu, matný černý a bílý Balakryl a akrylovou měděnou barvu.
A hurá na věc...

Co má nevyhovující barvu - natřít na bílo či na černo, co můžete nějak kreativně ztvárnit, ztvárněte. NORDIC styl má rád jednoduchost a tak stačí vystříhat trojúhleníky či kříže, čtverce, kosočtverce, hvězdy, zkrátka jednoduchá geometrie. Uvidíte, že spolu to bude vypadat úžasně, šik a velmi nadčasově. Pokud jste dosud neměli žádný svůj vyhraněný styl, uvidíte, že černobílá jednoduchá geometrie věci krásně sjednotí a sladí.










Žádné komentáře :

Okomentovat